Появите на Кирил Петков по телевизиите всеки път са погром за ПП

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/poyavite-na-kiril-petkov-po-televiziite-vseki-pat-sa-pogrom-za-pp/504 SvobodnoSlovo.eu
Появите на Кирил Петков по телевизиите всеки път са погром за ПП

Кирил Петков: "Показваме на ГЕРБ как трябва да се правят нещата."

Няма такъв...., да не казвам, че ще ме блокират! И още нещо, няма "немски" посланик! Има немска овчарка и немски език. Но посланикът е германски. Появите на Кирил Петков по телевизиите всеки път са погром за ПП, комична и светлинна деинтелектуализация на проекта. След Кирил Петков bTV са ни подготвили съветите на Кобилкина "как да спасим брака си". Удивителна хармония на тъпите изпълнения. Кирил Петков ни разяснява, че никога няма ПП да бъдат в коалиция с БСП. ???! Че какво се промени от времената на славния кабинет "Петков", който влачеше държавата към дъното?! Не знам дали знаете, но Кирил Петков е силно респектиран от Корнелия.

Той все още не може да се отърси от съобразяването с нея. Затова се чувства "предаден", че БСП толкова бързо се откачи от ПП. Психическият профил на Петков е такъв, че не може без наставничество: дали ще е надзор на бащата, дали ще е оценката на Корнелия в ролята й на строгата и по-умна от него полит–учителка; дали ще е Асен Василев; дали ще е някой навигатор от ниските етажи на чужди служби, все едно... Той се нуждае някой авторитет да му дава сладичко, ако слуша, да му казва, че е добър, да го потупва по гръбчето, че върви в правилната посока.

Помните ли, като ходеше по международни срещи и се хвалеше пред камерите кой президент колко го е похвалил за справянето с корупцията? А хората просто си редят клишета за поздрав. Няма да му кажат: "Здравей, Петков, много си зле!". Казват му: "Браво, справяте се с корупцията!", понеже са ги брифирали преди това за лозунгите в България.

Калина Андролова

труд

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.