Познавайки тези които стоят зад Слави и наредения нов кабинет, да им кажа, годината не е 2001, и пунта марата с юпитата не върви

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/poznavayki-tezi-koito-stoyat-zad-slavi-i-naredeniya-nov-kabinet-da-im-kazha-godinata-ne-e-2001-i-punta-marata-s-yupitata-ne-varvi/8854 SvobodnoSlovo.eu
Познавайки тези които стоят зад Слави и наредения нов кабинет, да им кажа, годината не е 2001, и пунта марата с юпитата не върви

За някои с къса памет да напомня, именно защото очаквах този ход на Слави Трифонов и познавам генезиса на тези хора, предупредих, че единствения начин за сдържането им е чрез силно представителство на ДБ.

В интерес на истината, сутрешният ход на Трифонов, е прекалено преднамерено провокативен за да няма "двойно" дъно, като че ли иска да провокира сигурно отрицание. Още повече че изобщо не отговаря на депутатските места, които получи.

Биографиите не управляват, управляват опит, екип, знания.

И пак ДБ не е никак безсилна, особено при координиран отговор с ИМВ, защото Слави не може да прокарата кабинета си с гласовете на други партии извън тези на протеста.

То това е целта на целия му проект - да опитоми протеста, без изобщо да е участвал в него, да го оглави. Да замести реалните политики на реформи, на борба с корупцията и унищожаване на модела на Доган и Борисов, с пиар акции и популистки мерки - толкова е тъпо да направиш проблем на Софийската община с местата в детските градини център на програма на правителство?!?

Но не ги подценявайте, ИТН успя, защото използва протестната енергия за да спечели изборите.

Повтарям, познавайки тези които стоят зад Слави и наредения нов кабинет, да им кажа, годината не е 2001, и пунта марата с юпитата не върви. Просто те вече имат история и много опашки от "спорни" приноси към българската икономика и развитие, включително самия Борисов който се роди като резервен заместващ вариант на НДСВ, след като стана ясно че царската партия си отива.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.