Правосъдната реформа и свалянето на Гешев и Цацаров е залог за оцеляването на властта

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/pravosadnata-reforma-i-svalyaneto-na-geshev-i-cacarov-e-zalog-za-ocelyavaneto-na-vlastta/5294 SvobodnoSlovo.eu
Правосъдната реформа и свалянето на Гешев и Цацаров е залог за оцеляването на властта

Гешев се опитва да оцелее и тропа по масата, призовавайки премиера – нещо, което никой друго не може да направи. Кирил Петков и компанията му сами се вкараха в това нещо, те така и не разбраха с какъв противник се борят, че именно правосъдната реформа и стъпките по отстранението на Цацаров и Гешев са ключови. И понеже не го правят им се катерят по главата.

Има образувани производства по темите, които са обсъдени по време на разговора между Главния прокурор и министър-председателя.

Такива производства има образувани, какви доказателства има по тях ние обаче не знаем. Ще си позволя един съвет към премиера Петков: така и така ще ходи при прокурор от ВКП и ще носи списък с имена – нека да предложи да бъде призован Карадайъ да изнесе сведенията за Прокопиев.

Ако продължават по същия начин правителството и парламента ще умрат. Правосъдната реформа и свалянето на Гешев и Цацаров е залог за оцеляването на властта.

Николай Хаджигенов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.