Премиерът Кирил Петков направи голяма грешка, която разклати доверието в него и в капацитета му да взема решение

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/premierat-kiril-petkov-napravi-golyama-greshka-koyato-razklati-doverieto-v-nego-i-v-kapaciteta-mu-da-vzema-reshenie/4774 SvobodnoSlovo.eu
Премиерът Кирил Петков направи голяма грешка, която разклати доверието в него и в капацитета му да взема решение

Премиерът Кирил Петков направи голяма грешка, която разклати доверието в него и в капацитета му да взема решение. Изобщо не става дума за Тодор Тагарев или за назначеният за министър на отбраната.

Преди 24 часа Премиерът обяви пред нацията, че неговият избор е Тодор Тагарев, днес обяви, че си е сменил мнението и предложи друг. Думата на Премиерът олекна. Не виждам как сериозните и отговорни хора могат да се доверят на думата на човек, който само за 24 часа си промяня мнението по такъв важен въпрос.

Ако преди 24 часа е бил още в търсене на подходящият човек, никой не го задължаваше да обяви името на Тагарев. Това поведение не е на ниво Премиер.

Поне аз, за в бъдеще, ще поставям под съмнение, всяка негова позиция, защото както видях тя е с трайност 24 часа. Така съм се научил по време на моя не лек и дълъг жизнен път.

Петър Бояджиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.