Причината правителството трудно да чува исканията на майките е, че посредниците нямат изгода от това

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/prichinata-pravitelstvoto-trudno-da-chuva-iskaniyata-na-maykite-e-che-posrednicite-nyamat-izgoda-ot-tova/22057 SvobodnoSlovo.eu
Причината правителството трудно да чува исканията на майките е, че посредниците нямат изгода от това

"Причината правителството трудно да чува исканията на майките е, че посредниците нямат изгода от това, бранят статуквото. А парите от субсидиите са достатъчни, за да се рестартира системата, вярват майките. „Не е вярно, че пари няма, просто не се разпределят правилно“, не спират да повтарят пред палатките. За това не е въпросът колко пари ще отпусне държавата за исканите реформи, а дали ще спре кранчето на онези, в които системата налива, без да знае накъде и как тече. Не по-малко тревожно е кой и как ще разпределя обещаните от премиера 150 милиона лева повече за хората с увреждания догодина. Изсипани хей така, без ясна промяна в регламента, неясно къде ще потънат. Не това искат майките."

Явор Дачков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.