Проф. Минеков: Желанието на властта е да се затворят 10-на сайта

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/prof-minekov-zhelanieto-na-vlastta-e-da-se-zatvoryat-10-na-sayta/16536 SvobodnoSlovo.eu
Проф. Минеков: Желанието на властта е да се затворят 10-на сайта

Може ли някой да ми даде обяснение какво е фалшива новина?! Фалшива новина ли е, че са похарчени 5 млрд. лв да пет дни. Няма кой да каже. Къде е фалшивата новина? Това каза проф. Велислав Минеков по Евроком.

  Ако кажем, че Красимир  Каракачанов е би агент на ДС това фалшива новина ли е? Желанието да се затварят медии за фалшива нова е опасно. Аз съм наясно, че желанието на управляващите е да се затворят 10-на сайта.

Пиар експертът Арман Бабикян допълни: Единят ден председателят на здравната комисия в парламента  Дариткова се изправи и каза, че са обезпечени медиците с предпазни средства. На следващия ден стана ясно, че лекари нямат маски. Това, което каза Дариткова фалшива новина ли е? Хайде, нека да я арестуват.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.