Рашков: 8 млрд. и 600 млн. лева са подарени до близки до Борисов без обществени поръчки

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/rashkov-8-mlrd-i-600-mln-leva-sa-podareni-do-blizki-do-borisov-bez-obshtestveni-porachki/8735 SvobodnoSlovo.eu
Рашков: 8 млрд. и 600 млн. лева са подарени до близки до Борисов без обществени поръчки

8 млрд. и 600 млн. лева са подарени до близки до предишното управление без обществени поръчки. Това заяви Бойко Рашков пред журналисти на влизане в Народното събрание. Някои от тези големи строители живеят в Дубай. Тези средства за магистралите са послужили на тези строители да живеят спокойно в Дубай, добави той.

Рашков смята, че няма гаранции тези пари да бъдат върнати, а също така хората, които са ги получили, да извършат дейностите, за които са ги взели.

По отношение на казуса с подслушвания на политици у нас, Рашков посочи: "Прокуратурата проверява сама себе си. Това е толкова красноречиво. След като се сформира парламентарната комисия за подслушванията, аз ще им предам класифицираната информация. Прокуратурата е предприела действия в полза на бившите управляващи", смята той

Frognews.bg

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.