Рашков: Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/rashkov-imam-namerenie-da-predpriema-konkretni-deystviya-po-otnoshenie-na-glavniya-prokuror/8881 SvobodnoSlovo.eu
Рашков: Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор

"Не, действията срещу г-н Гешев не са свързани със списъка с магистрати и политици, които имат банкови сметки и имущество в чужбина, подчерта Рашков.

Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор Иван Гешев и уронване на престижа на съдебната власт - няколко пъти казах и отново ще повторя.

Това заяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков веднага след като гласува на днешните предсрочни парламентарни избори. Действията ще бъдат основани и съобразени изцяло с Конституцията и закона.

Не, действията срещу г-н Гешев не са свързани със списъка с магистрати и политици, които имат банкови сметки и имущество в чужбина, подчерта Рашков.

Според него, прокуратурата трябва да предприеме конкретни действия в случая по отношение нарушение на данъчното ни законодателство.

Рашков каза и, че ако други държави са подали информация за недекларирано от български граждани имущество и банкови сметки, следва разкриването на информацията да стане факт след съответните действия на прокуратурата, за да няма законови нарушения за конфиденциалност."

http://epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.