РАЗМАЖЕТЕ ГО-ЗАПОВЕД ОТ бб. НАП - БУХАЛКА!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/razmazhete-go-zapoved-ot-bb-nap-buhalka/9808 SvobodnoSlovo.eu
РАЗМАЖЕТЕ ГО-ЗАПОВЕД ОТ бб. НАП - БУХАЛКА!

Летните протести 2020. С месеци висим на площада, с искане за оставката на корумпираното правителство. Всички се радваме на появата на фирмено облечените служители на Хиполенд, които се включват в протеста.

Медиините подлоги на властта не забелязват този момент, но явно -самата власт го забелязва!

Данъчни инспектори се явяват пред магазините на веригата, заключват касите, започват да броят парите и дори... намират 8 лв. отклонение! Доколкото си спомням, същите посещават, съпроводени от полиция и централния офис на компанията.

"Размажете го" ,явно е крещял гневният борисов, към подчинените му власти, смятайки ги за бащиния. И те, тръгват да го размазват. Вчера, от уволнената началничка на НАП научаваме, че тази внезапна проверка е станала по инициатива на МВР. В какво мвр е обвинил собственика на Хиполенд, , никога няма да научим.

Но отново научихме, че в борисовата държава заповедтта "Размажете го" е давана от главатаря за всеки, дръзнал да не величае неговия образ, а за размазването са служили органите на държавната власт.

Ако зависеше от бб, то мвр щеше да си го "размаже" тозимити хиполендовец по стандартния силов начин, ама нали е било демокрация, трябвало е да изглежда законно.

Можех да бъда и аз....Можело е да бъдете и вие....

ДИАНА ДАМЯНОВА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.