РеВ в хаоса. За 32 години Преход аз не помня друг някой политик така да е ревал

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/rev-v-haosa-za-32-godini-prehod-az-ne-pomnya-drug-nyakoy-politik-taka-da-e-reval/8910 SvobodnoSlovo.eu
РеВ в хаоса. За 32 години Преход аз не помня друг някой политик така да е ревал

Това е страхотно попадение:

РеВ в хаоса.

За 32 години Преход аз не помня друг някой политик така да е ревал. При това не мога да кажа - по женски, защото ще обидя жените.

Така е, те плачат по-често.

Да, аз съм възпитаван с думите Мъжете не плачат! (като правило успявам да се придържам към тези думи и дори същото го казвам на своя внук, но с възрастта ставам явно все по-сантиментален).

Вярно е, повтарям, че жените плачат по-често. Но когато плачат, те никога не са жалки, хленчещи, унизяващи се и достойни за презрение.

А ББ превърна цялата своя кампания в едно реване, в едно вайкане, в едно панкяне (както казват в Перник), в едно позорно самоунизяване.

Няма съмнение, това се знае от всички, които го познават по-отблизо, че ББ е страхлив човек, страхливец на квадрат; че неизменно предпочита да бяга, освен ако не са петима на един и той първо пуска четиримата да повалят противника, а после отива, образно казано, да му тегли шута или да му пусне, пак образно казано, контролния изстрел.

Но даже страхливецът, пък било то и страхливец на квадрат, не може да удари дъното на реването, с което, да ме извините за тавтологията, ББ орева орталъка.

Защо този страхливец на квадрат се дере така позорно в своя вече тримесечен рев?

За мен отговорът е, че той реве и оревава така грозно и смешно, не заради това, което ние всички вече знаем за него и деянията му.

А заради онова, което ние още не знаем, но може да бъде установено.

Както би казал даже не перничанинът, а трънчанинът:

- Коги трупАше мильоните и краднАше ка невидЕл, не ревАше, а сЕга проглушИше ни Уши!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.