СЪДРАНИТЕ ГАЩИ - СИМВОЛ НА 46-ТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sadranite-gashti-simvol-na-46-toto-narodno-sabranie/8002 SvobodnoSlovo.eu
СЪДРАНИТЕ ГАЩИ - СИМВОЛ НА 46-ТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Със сигурност вече се разбра, че и това Народно събрание оттича в историята. Всъщност третото за година, ако вземем предвид и 44-тото. Както и предишното, и това го запомнихме с омерзение, крясъци и мръсни игри. И най-вече - с липсата на какъвто и да било резултат от работата му, само едни пропилени пари и нерви.

Депутатите в 46-тото НС се дърлеха за постове, комисии, кой бил по-по-най - голям протестър, подливаха си с голям кеф вода помежду си и естествено, направиха целият народ свидетел на цирковете си. И остана чувството за отвращение, кал и суета.

Това НС ще го запомня единствено със скъсаните гащи - На Филип Станев и на самия Председател на Народното събрание Ива Митева. Направо като символ на сегашното състояние на държавността. Дрехата не прави човека и уважението, но човек, който уважава народа си, не ходи във върховния орган на държавата като на селски събор. Въпрос и на самоуважение, впрочем.

Отиваме на нови избори. Този път мислете разумно. Изберете политици, които няма да Ви налагат малоумни и абсурдни мерки, няма да задушават децата Ви и няма да Ви карат насилствено да се ваксинирате, защото иначе ще останете без работа. Изберете такива, които да подкрепят българските производители и инвеститори, а не да влачат всякакви мошеници от чужбина, които да стоят само заради евтиният ни робски труд. Изберете такива, които няма да предпочетат американците пред това да защитят българите! Изберете такива, които няма да допуснат убийството на български офицери да се размине безнаказано.

Този път със сигурност "Възраждане" влиза в Народното събрание. И Ви гарантирам, че този път ще бъде различно. Защото е достатъчен дори малък брой депутати като катализатор на процеса за връщане на Родината ни и промяна. За която разчитаме на нас самите - защото българите можем и знаем. АЗ ВЯРВАМ В БЪЛГАРИТЕ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.