СКАНДАЛЪТ С АТАКАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ Е ДАЛЕЧ ПО-ГОЛЯМ, НО СЕ ПАЗИ В ТАЙНА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/skandalat-s-atakata-na-amerikanskite-voenni-e-dalech-po-golyam-no-se-pazi-v-tayna/9541 SvobodnoSlovo.eu
СКАНДАЛЪТ С АТАКАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ   Е ДАЛЕЧ ПО-ГОЛЯМ, НО СЕ ПАЗИ В ТАЙНА

*** Искам да знам кой продаде националната ни сигурност и настани обект на чуждестранни граждани – турски и господ още знае какъв ( със съпруга - рускиня?!) на военен обект! ***

.

Случаят вече ви е известен.

Американски войници от 157 въздушно-десантна бригада при учения атакуваха с оръжие частен обект – цех в Чешнегирово и насочиха дула срещу работници.

~~~~~

А сега да го видим в целия му блясък, който абсолютно всички медии, експерти, коментатори и дори официална институция като Министерството на отбраната и министър Георги Панайотов крият.

Фирмата с атакувания обект е „Ким инженеринг” ООД.

Сградата е в местност "Поделението" на Чешнегирово. И не само е в този район, а се намира в ... самия район на летището!

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

Кой е допуснал на територията на военен секретен обект да работят частници (цех за биодизел и олио с 12 души персонал), не ми известно. А частниците също не са случайни, а са особено скандални. Защо?

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

.

При това тази фирма е свързана с друга - КИМ Агромашини ООД.

Тя също е посочила за свой адрес на регистрация и местопребиване военното летище.

______________________________

Още по-скандалното е, че и в нея участват чужди граждани – турските Левент Бенджан и Екир Гюршен Янар! Не ми е ясно засега от коя държава е и лицето Карлос Ернесто Делгадо - Мансерат, което освен съдружник е и управител и се подвизава и в двете фирми. И което вероятно има съпруга - руска гражданка?!

______________________________

Ако вие като български граждани се опитате да влезете в района на това военно летище, ще бъдете незабавно арестувани, а ако се наложи – и застреляни.

Чуждите граждани обаче необезпокоявано си работят там.

=

Това е най-големият скандал, а не жалката пропагандна операция за лошите американски военни и лошото НАТО, толкова охотно раздухвана от политици и медиите!

Вероятно и заради това две седмици се е мълчало за случилото, а не само заради евентуалния скандал с американските военни. (инцидентът е от 11 май)

После някоя пропагандна калинка от руското лоби у нас на техните спецслужби е пуснала сензацията с цялата си "компетентност", с която не е съобразила, че вместо да изпише вежди, ще извади очи.

.

Така скандалът с атакуването на цеха се оказва следствие от

първия скандал, за който абсолютно всички медии и журналисти мълчат.

Скандално е и кой от нашето министерство - дали защото е калинка или не, не е изключил изрично съответната сграда от учението, разигравано на военното летище, а при ученията целият район на летището е обхванат. Другият вариант за пропуска е умишлено подготвена провокация, за да се шуми в медиите за лошите САЩ и НАТО (както предполагам аз).

Скандално е, че и министърът си мълчи.

Изненадани сте, нали, че частният цех е на територията на военното летище, на военен обект, а не в селото, катто ви информираха? И че цели две частни фирми с участие на чуждестранни граждани са регистрирани там – на военен секретен обект и го ползват като свое местопребиване и адрес.

Давам скрийншот с адреса от интернет-страницата на фирмата с атакувания цех, ако на някой не му се вярва и извадка от търговския регистър за другата.

Да проверите пълните регистрации в търговския регистър оставям на вас, макар че съм си извадил копия от тях (нищо чудно на пожар да ги заличат или подправят)

Оказа се като във вица за новината: не били изнесени родни компютри за Германия, а домати, и не е станало износ, а са ни ги върнали с рекламация заради лошо качество.

А запитайте се защо в България няма нито една медия или журналист или политик да изнася тези данни? Давате ли си въобще сметка как ви информират и кой формира представите ви за случващото се у нас?

*** медиите съобщиха мин. г., че летището се продава. Включено е в план-график за продажба, но това не означава, че е продадено и че се продава, че вече е организирана процедурата. В последните години редовно се използва като военен обект за тренировки и учения, вкл. и летатални.

Григор Лилов

Няма налично описание на снимката.

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'kimingbg.com +359888 maйл:office@kimingbg.com начало за нас дейности галерия референция контакти ким инженерингоод форма за контакти воят имейл адрес: нешнегирово, пловдив област, официално военно летище- делене, пощенски код: 4121 държава: държава:лългария-европа ългария-европа емайл: eMaйл:ofce@kimingbg.com ice@kimingbg.com тел:+35 715 +359 888 004 029 воето име воето съобщение изпращане на бутон киминженеринг EBO'

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.