СЛЕД СКАНДАЛА В РУСИЯ: Овсянникова е в неизвесност, а говорителката играе йога (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sled-skandala-v-rusiya-ovsyannikova-e-v-neizvesnost-a-govoritelkata-igrae-yoga-video/4394 SvobodnoSlovo.eu
СЛЕД СКАНДАЛА В РУСИЯ: Овсянникова е в неизвесност, а говорителката играе йога (ВИДЕО)

Следствието на Русия започна доследствена проверка срещу Марина Овсянникова, която нахлу в студиото на предаването "Время" по Канал 1 предишната вечер по време на живо предаване. Това съобщи за ТАСС източник от правоохранителните органи.

Адвокатите й не могат да намерят редактора на Първи канал Марина Овсянникова. Тя изчезна за повече от 12 часа, след като излезе в предаване на живо с транспарант „Спрете войната, тук ви лъжат“. Това съобщиха адвокатите Даниил Берман и Анри Цискаришвили пред изданието "Медуза" и телеграм канала "Можем да обясним".

Информацията на Insider беше потвърдена от адвокат Дмитрий Захватов. Първоначално адвокатите смятаха, че тя е в полицейското управление на Останкино или полицейското управление на територията на самия телевизионен комплекс, но не можаха да я намерят там.

Звездата от Първи канал Екатерина Андреева, зад която днес беше в ефир Марина Овсянникова с антивоенен плакат, веднага след предаването демонстрира пълно спокойствие. Тя разказва в своя Instagram (блокиран в Руската федерация) как има толкова много издръжливост и че сърцето й й помогна днес.

В същото време няколко адвокати се опитват да намерят Марина Овсянникова, която беше отведена от студиото на Първи канал в неизвестна посока.

"Благодарен съм на онези руснаци, които не спират да се опитват да споделят истината. За тези, които се борят с дезинформацията и казват истината. Те разказват истинските факти на своите близки, роднини. И лично на момичето, което влезе в студиото на Първи канал с плакат срещу войната – това беше редакторът на Първи канал Марина Овсянникова; за тези, които не се страхуват да протестират, докато страната ви не бъде напълно затворена от целия свят, превръщайки се в много голяма Северна Корея. Вие трябва да се борите, не трябва да губите шанса си", каза Володимир Зеленски в свое видеообръщение.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.