Случайно ли Бойко Борисов мълча седем дни след ареста, но проговори малко след пресконференцията на Божков

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/sluchayno-li-boyko-borisov-malcha-sedem-dni-sled-aresta-no-progovori-malko-sled-preskonferenciyata-na-bozhkov/4134 SvobodnoSlovo.eu
Случайно ли Бойко Борисов мълча седем дни след ареста, но проговори малко след пресконференцията на Божков

В петък, 25-и март, в „ЕвроДикоФ“:

Случайно ли Бойко Борисов мълча седем дни след ареста, но проговори малко след пресконференцията на Божков в четвъртък. Какво казаха и най-вече, какво не казаха и двамата? Борисов пак се кълне и пак по странен начин. Влади Горанов по още по-странен начин мълчи за Божков. Фактите...

ВСС, прокуратурата и Гешев пак ни имат за пълни идиоти. Защо са прави?

Защо европейската прокуратура вече разпита Божков, а българската все не може...

Как не се прави арест на Борисов и останалите. И как се прави. Бившият следовател, а сега адвокат Константин Симеонов. И още: защо европрокуратурата може да разследва Борисов?

Управляващите са пълни леваци като медийно поведение. Ако продължават да изпълняват безумни PR-ски съвети, съвсем ще го оплескат. Скромното мнение на Стажанта.

Според Борисов и лайнометите, държавата е в тотален разпад. Според статистиката, през 2021-а е постигнат рекорден ръст на БВП от 4.2 %. Къде е истината, според проф. Гарабед Минасян.

Защо пак ни отрязаха от европейските милиарди? Коментар на Таня Петрова от в. „Сега“

Вежди Рашидов директно обвини професор Минеков в корупция! Как ще изригне бившият министър от студиото на „ЕвроДикоФ“...

Подпалиха апартамента на главния редактор на в. „19 минути“. Кой, защо и какво следва? Борис Ангелов е специален гост...

Ако темата не бе „Оръжие за Украйна“, безгръбначието на Румен Радев щеше да е смешно и жалко. Какво е?

Военният министър, както и финансовият министър, вече показаха че имат достойнство по темата „Оръжие за Украйна“. Докога премиерът ще се гърчи и ще става за смях, изпълнявайки малоумни PR-ски съвети?

Как дъщерята на Желю Желев Станка показа на всички Корнелии за какво става дума и как би се държал всеки достоен човек.

Защо кроткият и крехък Стажант избухна при гостуването си на Волгин и защо му каза директно в очите, че по-голяма идиотия от това, което току-що е изрекъл, не може да има.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.