Стефан Янев е казал немислимото! Казал е истината

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/stefan-yanev-e-kazal-nemislimoto-kazal-e-istinata/4829 SvobodnoSlovo.eu
Стефан Янев е казал немислимото! Казал е истината

Стефан Янев е казал немислимото! Казал е истината. Стефан Янев казва, че го обвиняват в прокарване на чужди държавни интереси и му искат оставката. Кои го обвиняват в чужди държавни интереси?

Тези, които имат украинския флаг на снимките си и които милеят за Украйна в момента! Тези, които прокарват интереса на англо-саксонското задкулисие.

Това не е нонсенс, а страшен зловещ абсурд! Който не прави абсолютно никакво впечатление на хипнотизираните.

Истина ли е, че това управление ИСКА ДА ВЪВЛЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА С РУСИЯ, КОЯТО ЕС И САЩ И НАТО ВОДЯТ?

Да, истина е.

Оставям читателите да преценят какво означават тези паралели.

Представете си Русия да призове Иран, Китай, Индия, Сирия да формират военни групи и да отиват да се бият за нея.

Какво ще стане.

Има само една агресивна страна в този конфликт и това е Западът! Той праща оръжие, той насъсква украинците срещу Русия от години! Той изтри от картата а света Донбас. Такава история наречена Донбас не съществува за пропагандата.

Западът не иска тази война да спре. Ако искаше, щеше да работи за омиротворяване на двете групи, а не са насъсква Украйна и целия свят срещу Русия. Много ви моля, дайте си разумна сметка за това!

Да приемем, че Путин лично е виновен и той е лошия, въпреки, че това изобщо не е така. Защо тогава е тази омраза срещу Русия като народ и държава? Защо се насажда русофобия и се чуват официални призиви да бъде уморен от глад руския народ? Това са думи на Борис Джонсън от петък.

Защо има призиви да бъдат преследвани всички русофили и отказващи да приемат пропагандната гледна точка? Защо, ако Западът е за мир???

Когато се налага цензура, обикновено е по две причини.

Или има огромен страх от истината.

Или трябва да се скрие истината.

Или и двете.

Абсолютно същата ситуация като с вируса преди две години. Истерия, страх, ужас, демонизиране. Тогава демонизираха ходещите на Витоша и по градинките, сега демонизират тези, които гледат и с двете си очи.

Истерията, че Путин ще натисне ядреното копче ще расте. Видях вчера с каква лекота се възприе внушението - Той е психопат и луд и следователно си играе с копчетата и има опасност да ги натисне!

Тази искра ще бъде раздухана до страшен пожар. Точно както раздухаха несъществуваща опасност от говорещите, че вирусът е нещо, от което не можем да се скрием и ще минем всички.

Никой не призовава за спокойствие и разум от нашите и европейските управляващи. Тече език на омраза в пълния му блясък!

Но аз зная, Путин е виновен!

Да се знае.

Народите вече не са толкова тъпи.

Усещат се много сериозно за програмирането на събития и мисловни пакети. Да, ще заглушат истината за военните процеси в Украйна, ще наложат цензура, ще спират инакомислещите. Това е диктатура все пак, може да е ДЕМОКРАТИЧНА, но е чистокръвна диктатура. Но ще видите, като отмине изкуствено създадения мрак, ще се изправят пред страховито недоволство за отношението към Русия. Говоря за ЕС.

Каквото повикало, такова се обадило.

Да не забравя.

Демократите в България последни ще разберат, че живеят в диктатура!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.