ТАДУФ ТАДУФ КАРА ВЛАКА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/taduf-taduf-kara-vlaka/11716 SvobodnoSlovo.eu
ТАДУФ ТАДУФ КАРА ВЛАКА

Боже, докарай ме жив! Този вопъл, свързван досега само с превозвача Български държавни железници, вече го използваме и за управлението на Онуй, Главна Мутра на Републиката, Тиквоча и умилително наричан от някои Тадуф-Тадуф по негови възклицания от миналата година, съзерцавайки влаковете.

Днес Тадуф-Тадуф изпълни детската си мечта да е в кабината на машиниста на влака и да дава наставления. Защото, както е световноизвестно, Онуй разбира от всичко, един малък пенкилер ни е той. Направо всестранно неразвита личност е!

Но пък, каквото е подкарал, катастрофата е сигурна. С каквото се е заел, кошмарът е пълен. Затова и сега с опасение очаквам какво ще се случи с БДЖ. Разбирам Го защо си е вързал окултно червено конче на ръчището. Той си е един голям ходещ карък, където мине, все едно тайфун е минал, нищо не остава здраво!

Тадуф-тадуф, тадуф......И само пара в свирката!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.