Тъпотията е безпощадна и жестока към жертвите си!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tapotiyata-e-bezposhtadna-i-zhestoka-kam-zhertvite-si/10291 SvobodnoSlovo.eu
Тъпотията е безпощадна и жестока към жертвите си!

Ако Главатаря на ГЕРБопитеците имаше малко акъл, щеше да накара марионетката си Даниел Митов веднага да върне мандата на президента Радев, както навремето мъдро постъпи Николай Добрев.

Грешно се изразих, макар и в условно наклонение, защото Главатаря никога не е блестял с ум и разум и никога не проявявал признаци, че има акъл. Но ако все пак беше върнал мандата за съставяне на правителство, щеше да съкрати със седмица собствената си агония и агонията на парламентарното си "мнозинство". Но не би!

Магарешкият му инат отново му изигра лоша шега и изяде всички шансове хората да го запомнят поне с едно едничко добро дело.

Тъпотията е безпощадна и жестока към жертвите си! Тъпотията е доживотно състояние и не се лекува нито със хирургически скалпел, нито с ортопедични помощни средства, наречени патерици.

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.