Татяна Дончева към пенсионерите: Какво се страхувате, Бойко Борисов да не ви спре пенсията ли?!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tatyana-doncheva-kam-pensionerite-kakvo-se-strahuvate-boyko-borisov-da-ne-vi-spre-pensiyata-li/12426 SvobodnoSlovo.eu
Татяна Дончева към пенсионерите: Какво се страхувате, Бойко Борисов да не ви спре пенсията ли?!

Има разлика в манталитета на хората и страховете им. Аз много съм се чудила, като ми каже някой пенсионер, че се страхува. Казвам му, какво се страхуваш, Бойко Борисов да не ти спре пенсията. Не, имали деца и внуци, те си представят, че някой страшно ги контролира всеки момент, че нещо може да се случи на близките им.

А сега, с тази пандемия, когато държиш и ножа, и хляба, ти си в състояние да им кажеш: Няма да те допуснем до здравната служба, няма да те закара линейката, няма кой да ти помогне. Това са хора, които не очакват нищо добро да им се случи.

Това каза адв. Татяна Дончева пред Телевизия 7/8.

Затова трябва да направим нужното при самата организация на кампанията за изборите. Има два-три опозиционни телевизионни източника, но трябва да се настоява на всяка цена, телевизиите, включително тъй наречените казионни телевизии, даже частните, да предоставят част от времето на всички, на всички по равно, каза още адв. Татяна Дончева.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.