Тази власт започва да става по-опасна от ковид-вируса и то с пъти!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tazi-vlast-zapochva-da-stava-po-opasna-ot-kovid-virusa-i-to-s-pati/13084 SvobodnoSlovo.eu
Тази власт започва да става по-опасна от ковид-вируса и то с пъти!

Само преди три седмици същият министър твърдеше, че всичко в здравеопазването, местата в болниците, леглата в интензивните отделения е под пълен контрол и че нищо страшно няма и не може да има.

А сега говори страхотии, че всеки ден ще мрат по 0.01% от всичките българи, като за 10 дни ще измре 0.1% от народа ни, а за сто дни – 1% от всички ни…

Точно за такова бездарно поведение на властта предупреждавах тук преди три седмици, потресен от убогостта и безотговорността на същия министър. И казах, че не ме е страх от министъра на здравеопазването, а от познаването на министъра на здравеопазването на системата на здравеопазването.

Това и така прави всяка некомпетентна власт:

Тя първо суперподценява кризисната ситуация – няма нищо страшно, всичко е под контрол, проблеми не се забелязват, нещата са повече от окей. И прави това, за да обоснове защо не върши нищо, защо не си мърда задника, защо бездейства, защо не знае какво да прави и дори да знаеше, не може да го прави.

След това, когато конят отиде в реката, като кризата се реализира, а бедата дойде, същата тази власт започва да супернадценява кризисната ситуация да говори страхотии, да вещае непомерни злини, да парализира от ужас обществото, да вещае колосални трупове – 600-700 на ден. И тя прави това, за да обоснове как нищо не може да се направи, как нищо няма да се направи, как няма какво да се прави и как никой не може да го направи.

Зловещо некомпетентна власт!

Ние в Перник, понеже не си поплюваме когато трябва да назовем нещата с истинските имена, на подобна некомпетентност ѝ викаме чисто и просто, просто и логично – некадърност!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.