Тази война я искат единствено САЩ и Великобритания

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tazi-voyna-ya-iskat-edinstveno-sasht-i-velikobritaniya/5013 SvobodnoSlovo.eu
Тази война я искат единствено САЩ и Великобритания

Една от популярните журналистки на СNN пита украинския президент Зеленски: "Какви са намеренията на Путин, смятате ли, че той ще нахлуе или вече е нахлул?", при което Зеленски отговаря: "Не знам какви са намеренията на Путин, затова ще имам среща с него".

Журналистката се опитва всячески да втълпи на всички, че войната е неизбежна, всява паника и напрежение с въпросите, опитва се да изкопчи от украинския президент индикации за провокации за война, при което Зеленски й казва "Вие какво, искате (да станем) втора Сирия?"

Тази война не я искат нито Русия, нито Украйна. Нито Германия или Франция. Нито Европейският съюз. Искат я единствено САЩ и Великобритания, както откровено се вижда от поведението на послушните им медии и журналисти.

Страни, които открай време, исторически погледнато, са постигали своите имперски амбиции чрез инвазии и изтребвания на местното население. Макар и да са каймакът на света и лидери в технологиите.

Автор: Дахер Фарид, фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.