ТЕЗИ, КОИТО ГИ Е СТРАХ ОТ КРЪВ, НАЙ-ЧЕСТО ГИ КОЛЯТ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tezi-koito-gi-e-strah-ot-krav-nay-chesto-gi-kolyat/21141 SvobodnoSlovo.eu
ТЕЗИ, КОИТО ГИ Е СТРАХ ОТ КРЪВ, НАЙ-ЧЕСТО ГИ КОЛЯТ!

Много коментари и съобщения на лични ме уговарят, че протестите трябва да са законни, мирни, сакън, да не се пролива кръв, да не стане „страшно”. А, бе, овци, колко по-страшно очаквате да стане?

Нас ни УБИВАТ! Не системата – сами създадохме условията да се отнасят с нас като овце, отглеждани за продукти и накрая свършващи в кланицата – сред много, много кръв! Вашето овчедушие и примирение, и по-скоро ужас от промяна, доведоха България до там, че агонията да е по-страшна и от най-кървавата революция, жертвите на мира да са повече от жертвите на барикадите, починалите заради действията и бездействията на държавата да са повече от жертвите на една война!

И докато мога да разбера чувствителни жени, осмислящи живота си с любовни романи и турски сериали, които не живеят в реалността, подобни мирни призиви и ужас от неспазване на закона от мъже, които бик могат да повалят с една ръка, ми идват в повече! Не разбирате ли реалността? ДЪРЖАВАТА ЕЖЕДНЕВНО НАРУШАВА ЗАКОНА И УПРАЖНЯВА НАСИЛИЕ И ИЗНУДВАНЕ СПРЯМО НАС – БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!

Държавата нарушава собствените си закони, а вие защитавате същите закони, които тя е приела, за да защити себе си, а не народа си!

Защо в България не са разрешени сериозни протести. Защо трябва да искате разрешение за всичко? Защо не се разрешава лично оръжие? Защо ни държат в мизерия? ОТГОВОРЪТ Е ЯСЕН ДОРИ ЗА МАЛОУМНИТЕ – ЗАЩОТО ТАКА ДЪРЖАВАТА ПАЗИ ВЛАСТТА СИ!

И сега малко размисли за това що е държава? Държавата – това вече не сме ние, не сме народът от българи, които си имат държава. Ние сме Територия, на която една мафиотска клика е превзела властта и малтретира и насилва българският народ. Българска държава в момента няма. Няма обществен договор. Няма съгласие и разбирателство между народ и управляващи!

И тази клика създава така законите, че да са й удобни на нея. ДЪРЖАВНОТО НАСИЛИЕ Е УЗАКОНЕНО, А ТОВА НА НАРОДА – ЗАБРАНЕНО! А всъщност е едно и също, замислете се!

Държавата не може да ни защити, когато ни убиват недосегаемите по улици, кейове, влакове и по къщите ни, тя го позволява. Държавата не може да ни защити от кражби, не може да ни осигури достоен живот, не може да ни осигури сигурност и бъдеще.

Но ни осигурява с цялата строгост на закона високи данъци, от които управляващата клика да краде, осигурява високи такси, цени и условия за работа, които и африкански роб би намерил за неприемливи!

Системата ви убивала! Ами хубаво, ама защо ВЕЧЕ се държите като трупове!?!

Когато Ви убиват, човешкият и морален закон ви дават правото на съпротива – с всички средства! Когато ви нападнат, не си отваряте закона да си четете какви права и задължения имате, а се защитавате, борите се за живота си! Кое е различното? Втълпяват Ви, че е различно....

Не кротките наследяват земята. Цялата история на човешката цивилизация показва, че агресивните, тези, които МОГАТ да се защитят и го ПРАВЯТ, оцеляват. Ако не можеш да се защитиш, оставаш само спомен.

Българите, ако не друго, винаги сме показвали, че сме смели войни, храбри мъже и жени, които са били готови да се бият за земята и бъдещето на децата си. Поне това го можем!

Време е да се защитим. Да защитим правото си децата ни да имат земя, да имат бъдеще тук, да си върнем БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, която трябва да е на българите, а не на мафията.

И отново към тези...кротките....овцете са ви пример, нали? Но аз лично повече уважавам не стадото, а глутницата. Където се бият всички като един, където водачът е най-силният и авторитетен вълк, този, който може да води глутницата и да направи така, че тя да оцелее през тежките зими. Там, където не стават роби....

Елена Гунчева

Снимка на Елена Цонева Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.