ТОВА ЛИ ВИ БЕШЕ "ПРОМЯНАТА" В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС, НЕГОДНИЦИ?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/tova-li-vi-beshe-promyanata-v-izborniya-kodeks-negodnici/238 SvobodnoSlovo.eu
ТОВА ЛИ ВИ БЕШЕ "ПРОМЯНАТА" В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС, НЕГОДНИЦИ?

Хартиената бюлетина? Пфу, каква сте гнус! Не заслужавате дори човек да ви заплюе! Няма защо да се дърляте, помияри - и хартията, и машината, дават чудесни възможности за пълномащабна фалшификация на изборите.

Е, да - поколенчески разногласия! За вас те се състоят само в методите на измамата!

Ние искаме коренни промени в избирателния закон! Мажоритарен вот - въпреки страховете, че олигархията ще го обсеби - има механизми това да бъде предотвратено. Намаляване броя на народните представители. Референдуми по всички най-важни за нацията въпроси. Само по този начин в Народното събрание - свещена институция, която вие направихте срамна дума - ще влязат личности, а не партийни подлоги и дрипи. До властта ще получат достъп представителите на интелигенцията, маргинализирана в течение на 33 години. Ще се прекрати завинаги упражняването на занаята "професионален депутат". Ще се ограничи влиянието на "партньорите" ( от Козяк ) и държавата ще бъде управляване в съгласие с националните интереси.

Това е първото, което трябва да се направи за спасението на България!

Хартиена бюлетина ли? Кого лъжете, лумпени?

Милена Върбанова

https://pogled.eu/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.