ТРИУМФ НА НЕКАДЪРНОСТТА НА ТЕРИТОРИЯТА! УМИШЛЕНАТА НЕКАДЪРНОСТ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/triumf-na-nekadarnostta-na-teritoriyata-umishlenata-nekadarnost/21590 SvobodnoSlovo.eu
ТРИУМФ НА НЕКАДЪРНОСТТА НА ТЕРИТОРИЯТА! УМИШЛЕНАТА НЕКАДЪРНОСТ!

С пълен потрес прочетох изказването на шофьорчето /тоест Министъра, то човек трудно се ориентира - пожарникари, шофьори, охранители../. Проверявали лудницата наблизо!!

И криминално проявените - тоест обичайно заподозрените. Току-виж, намерят някой, който е бил в радиус от три километра, следователно виновен и евентуално осъден.

За лудницата малко ми бледнее фантазията - при избягал пациент би трябвало полицията да е информирана? Или пък ги пускат да се разхождат покрай реката за релакс???

Щеше да е смешно, ако не беше свързано с жестоката и безсмислена смърт на една млада журналистка.

Навсякъде днес по "свинските" медии заглавията са: "Убита млада жена". Да, млада жена, но също така и журналист, разследващ журналист, работила допреди ден по особено щекотлива за властта тема! И също така съпруга на собственик на медия, която не се е чуло засега да е купена. Това ми прилича да убият ББ, а медиите да съобщят - зверски е убит мъж на средна възраст в центъра на София.

Учила съм криминалистика при покойния професор Цеко Цеков, светла му памет! Голям професионалист. Та когато има подобно престъпление, задължително е да се обърне внимание на личността и заниманията на жертвата, защото най-често те са отговорът на убийството.

В случая - по-важното от това, че е жена и че е млада, е това, че е разследващ журналист. Да, възможно е престъплението да е по случайност. Но може и някой да е знаел маршрута й за джогинг и да я е причакал. Като е инсценирал други мотиви.

Но Маринов Илиянският разследва лудницата!

А първо трябваше да разследват работата й, да разпитат колегите й, да се запознаят по какви случаи работи, дали е била неудобна на някого и дали е получавала заплахи. Да призоват всички, които са били в района, да отидат до полицията. Да извършат претърсване, включително и с кучета на цялата местност...

НЕКАДЪРНОСТ! И В СЛУЧАЯ МОЖЕ ДОРИ ДА Е УМИШЛЕНА! ЛОШОТО Е, ЧЕ АКО ДО МАКСИМУМ 48 ЧАСА ЕДНО УБИЙСТВО НЕ СЕ РАЗКРИЕ ИЛИ НЯМА ГОРЕЩА СЛЕДА КЪМ ИЗВЪРШИТЕЛЯ, СЛЕД ТОВА ОБИКНОВЕНО ОТИВА В АРХИВИТЕ.....ПОРЕДНИЯТ "ИНЦИДЕНТ" С НЕУДОБНИ ЖУРНАЛИСТИ....КОЙ ЛИ ЩЕ СЛЕДВАЩИЯТ БЛЪСНАТ ОТ КОЛА, САМОУБИТ, ОГРАБЕН И УБИТ ИЛИ ПРОСТО ИЗЧЕЗНАЛ?

ОМЕРТА, СКЪПИ ЖУРНАЛИСТИ, ОМЕРТА! ИЛИ ТОВА, ИЛИ ЩЕ СТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ПО МЕДИИТЕ, НО КАТО ОБЕКТ! АКО СМЕЕТЕ, ГОВОРЕТЕ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.