Украинското КГБ е подготвило записи, с които да излъже, че има разрушения и цивилни жертви в жилищните райни

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ukrainskoto-kgb-e-podgotvilo-zapisi-s-koito-da-izlazhe-che-ima-razrusheniya-i-civilni-zhertvi-v-zhilishtnite-rayni/4926 SvobodnoSlovo.eu
Украинското КГБ е подготвило записи, с които да излъже, че има разрушения и цивилни жертви в жилищните райни

Последна сводка:

- Украинското КГБ е подготвило записи, с които да излъже, че има разрушения и цивилни жертви в жилищните райни. Така правеха терористите в Сирия, за да излъжат за химически атаки;

- Руснаците декларираха многократно, че няма да стрелят по жилищни райони. В резултат украинската армия започна да се крие зад гърбовете на мирните жители и да разполага в градовете и по покривите на жилищните сгради тежко оръжие. Това също е присъщо на терористите.

- Зеленски изрази опасения, че руснаците могат да взривят Чернобилската АЕЦ. Само преди дни там в Припят е приключило учение на украински военни части и западни инструктури. Нищо, че розата на ветровете е към Русия и Беларус. Важното е да се заблуди общественото мнение по света, ако са подготвили взривяване.

Готови са на всяко злодеяние, за да ги спаси НАТО.

Богомил Бонев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.