Видно е че синоптичката не се грижи доре за благоверния си и пак го е оставила да спи отвит

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vidno-e-che-sinoptichkata-ne-se-grizhi-dore-za-blagoverniya-si-i-pak-go-e-ostavila-da-spi-otvit/20353 SvobodnoSlovo.eu
Видно е че синоптичката не се грижи доре за благоверния си и пак го е оставила да спи отвит

"През 2015 г. по време на кметските избори, които бяха комбинирани с референдум, срещу България бе извършена най-силната и мощна кибератака, която някога е извършвана на Балканите. Президентската институция, Министерският съвет, сайтът на ЦИК, бяха атакувани по такъв начин, че бяха блокирани. Сайтовете на тези най-важни институции не можеха да функционират“. Това съобщи пред Нова ТВ Росен Плевнелиев – президент на страната от 2012-2017 година." Видно е, че не синоптичката не се грижи доре за благоверния си и пак го е оставила да спи отвит. Но не може да се отрече, Росен има уникални качества и винаги е в състояние да произнесе нещо, което да ме скъса от смях.

Между другото, и аз съм бил жертва на кибератака - преди години някакви злосторници ми разбиха пощенската кутия, дървена, и ми откраднаха два вестника и едно списание.

Мамата си тракат кибер злосторниците!

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.