ВИЕ СИ ОТИДОХТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vie-si-otidohte/4572 SvobodnoSlovo.eu
ВИЕ СИ ОТИДОХТЕ!

От провалилата се "Ние идваме" /по-рано "Изправи се, мутри вън/вътре!" и прочие/, предлагат улица да се нарече "Героите на Украйна". Явно напъните да се покажат и някой да ги отбележи, че съществуват, са много големи. За съжаление и жалки.

Герой на Украйна е например Степан Бандера - агент на Хитлер и откровен нацист, боготворен от съвременните украински нацисти от "Азов". На нацист ли ще кръщавате българска улица? Помните ли избитите деца на Донбас - от същите, които сега се водят герои на Украйна? Помните ли изгорения жив българин инж. Милев през 2014 година? Помните ли опожарения Български културен дом в Украйна - пак от Вашите герои?

Страшно е, когато в стремежа за политически дивиденти моралът липсва. Информацията за безчинствата на отряда "Азов" и неонацистките му символи и идеи е официална и я казаха официалните медии в България още преди осем години. Тогава къде бяхте, Хаджигенов, Капон и Бабикян?!? Нямам спомен да защитихте децата и българите в Донбас. Мара Капон се е увила в украинското знаме, когато се омъжи, незабавно си сложи медальон със звездата на Давид, но някак си нямам спомен да е носила българското знаме. Днес се опитвате да се докажете пред американците, колко сте удобни и как слушате! Срамно е!

Предлагам да се спрем с лакейничеството пред Козяк! Да бъдем преди всичко българи! Преди да защитаваме чужди интереси, да защитим своите - на българския народ! И преди да кръщаваме улици на нацисти, да си спомним за избитите от тях жертви, включително бременни жени и деца! Спрете се!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.