Виждам как Кирчо и Асенчо ще бъдат изгонени от властта и ще забегнат зад граница, след като войната приключи

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vizhdam-kak-kircho-i-asencho-shte-badat-izgoneni-ot-vlastta-i-shte-zabegnat-zad-granica-sled-kato-voynata-priklyuchi/4758 SvobodnoSlovo.eu
Виждам как Кирчо и Асенчо ще бъдат изгонени от властта и ще забегнат зад граница, след като войната приключи

Вече няма проблем с Гешев, с правосъдието, няма корупция, върховенството на закона е издигнато в култ, всички в България са щастливи, а справедливостта възтържествува.

Не искам да съм на мястото и на украинския народ, нито на руския. Не виждам и какъв е полезният ход за Путин от тук нататък, защото проливането на невинна кръв не е решение, особено когато светът е срещу теб, а санкциите удрят жестоко народа ти. Но виждам как Кирчо и Асенчо ще бъдат изгонени от властта и ще забегнат зад граница, след като войната приключи.

Тогава портфейлът на българина не само ще е изтънял заради покачващата се инфлация, но нито ще има кой, нито с какво да го напълни. А в такива случаи народът излиза на улицата и управлението се сменя.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.