ВИЖДАТЕ ЛИ ГО? Пръв ще ви предаде!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vizhdate-li-go-prav-shte-vi-predade/9564 SvobodnoSlovo.eu
ВИЖДАТЕ ЛИ ГО? Пръв ще ви предаде!

Говоря за Борисов и казвам това на цялата калинко-харизанско-мутренска банда, която му "варди страх" в момента, или по-точно казано, която му разтрива ушите.

Борисов е патологичен лъжец и страхливец. За лъжите му се носят легенди, има страници и групи в социалните мрежи посветени на лъжите на Бойко Борисов. Страховете му са още по ужасяващи

Да спиш с пистолет до главата докато те охранява наряд от 16 въоръжени служители на НСО е патология. За да те е страх толкова трябва да си извършил страшни неща. Изрод, който се хвали на приятелите си с извращения над затворници и арестанти.

Да се върна на калинките. Скоро на Буда ще му сложат белезниците. И за да спаси кожата си ще ви "пее" на килограм! Борисов е способен да продаде всеки и всичко, за да оцелее. В затворите на такива им викат "певици" и съдбата им е да "пеят" на бай Ставри на микрофона. Имате един шанс - да изпреварите мутрата и признаете за всички престъпления и кражби.

БОЕЦ ви обещаваме честен процес и справедлива присъда. Никога повече Борисов няма да бъде премиер и никога повече ГЕРБ няма да управлява. Имате думата ми.

Георги Борисов Георгиев

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.