Владо Береану: Борисов реже ленти като Чаушеску, време е да му отрежем квитанцията

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vlado-bereanu-borisov-rezhe-lenti-kato-chaushesku-vreme-e-da-mu-otrezhem-kvitanciyata/19488 SvobodnoSlovo.eu
Владо Береану: Борисов реже ленти като Чаушеску, време е да му отрежем квитанцията

Българския премиер Бойко Борисов вече десети ден реже лентички из цялата държава. Реже ленти на предприятия, които работят от 2 години, в други преди месец е открит нов цех с десетина работници.

Следва пътен възел във Варна без акт 16, който няколко часа след неговото посещение се срутва при първия малко по сериозен дъжд.

Навсякъде обяснява, че икономиката ни е във невероятен възход. Но разбира се, той не прави предизборна агитация с държавни пари, понеже сам си кара колата на НСО. Новинарските ни емисии ми напомнят за тези по време на Николае Чаушеску в Румъния,...., от едночасова емисия - 20 минути Чаушеску обикаля страната и реже ленти.

Време е вече и ние да му отрежем... квитанцията.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.