Водещ на "Фокс Нюз": Зеленски се появи в Конгреса като мениджър на стриптийз клуб

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vodesht-na-foks-nyuz-zelenski-se-poyavi-v-kongresa-kato-menidzhar-na-striptiyz-klub/26686 SvobodnoSlovo.eu
Водещ на "Фокс Нюз": Зеленски се появи в Конгреса като мениджър на стриптийз клуб

Посещението на украинския президент Володимир Зеленски във Вашингтон има за цел да изпомпва пари от американската икономика, вместо да укрепва световната стабилност, това е унизителен сценарий за Съединените щати.

Това коментира снощи водещият на "Фокс Нюз" Тъкър Карлсън.

Той се възмути от появата на украинския президент, който дойде на съвместното заседание на двете камари на Конгреса с пуловер в цвят каки и армейски панталон. Карлсън сравни това облекло с образа на "мениджър на стриптийз клуб".

„Смисълът на днешното посещение (на Зеленски) във Вашингтон не беше да се установи стабилност в света или да се вземат мъдри решения и още по-малко да се помогне на Америка, този елемент винаги е в дъното на списъка. Същността беше умилкването пред украинския мениджър на стриптийз клуб и отпускането му на милиарди долари от нашата разпадаща се икономика", каза Карлсън. "Трудно е, ако не и невъзможно, да си представим по-унизителен сценарий за най-великата страна в света", каза популярният американски телевизионен водещ.

Карлсън подчерта, че Съединените щати позволяват на Зеленски, застанал на трибуната на Конгреса, да иска от Вашингтон милиарди долари и да нарича това „инвестиция“. „Чуждестранен лидер, облечен в пуловер, влиза в Конгреса на САЩ и започва да иска пари, а след това има дързостта да каже на хората пред себе си, които са му дали десетки от вашите (на американците - бел. ред.) милиарди долари, че това не е благотворителност, а инвестиция. Наистина и каква е възвръщаемостта, смисълът, оправданието за това? Имаме ли исторически дълг към Украйна или историческа вражда с постсъветска Русия? Не и не", каза телевизионният водещ.

https://epicenter.bg/

1 Коментара

Вася Н. Илиева

преди 9 месеца

Отново браво на Тъкър.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.