Водещ от Fox News сензационно: За хаоса в Украйна е виновен синът на Байдън

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vodesht-ot-fox-news-senzacionno-za-haosa-v-ukrayna-e-vinoven-sinat-na-baydan/5039 SvobodnoSlovo.eu
Водещ от Fox News сензационно: За хаоса в Украйна е виновен синът на Байдън

"За хаоса в Украйна е виновен синът на Байдън. В играта са милиони, а това е пъклен план." Думите са на американския водещ от Fox News, известният с консервативните си убеждения Тъкър Карлсън.

Той нарече украинския президент Владимир Зеленски "диктатор" и попита защо Съединените щати не са на страната на Русия в тази криза.

В своето предаване в понеделник Карлсън каза, че демократите в Америка фалшиво представят военната криза между Украйна и Русия като история за доброто срещу злото, въпреки факта, че, както той твърди, Украйна не е демократична страна. Карлсън и друг път е сравнявал режимите в Русия и Украйна.

„Украйна се ръководи от диктатор, който е приятел с всички във Вашингтон“, каза Карлсън в емисията си и като доказателство, че Зеленски е диктатор, припомни, че „лидерът на опозицията в Украйна е арестуван“, а „опозиционните медии са затворени от правителството“.

С това той имаше предвид Виктор Медвечук, близък до Владимир Путин и председател на опозиционната украинска партия, когото прокурорите осъдиха за държавна измяна през май миналата година. Те затвориха и три телевизии на Медвечук, които симпатизират на Русия.

„Така работи диктатурата“, каза Карлсън и добави: „Всички трябва да ни тревожи много фактът, че Джо Байдън и близките му ни казват, че в Украйна има демокрация“.

"Защо Украйна? Защото на сина на американския президент плащат милион долара годишно от Украйна и те имат огромно влияние във Вашингтон", твърди скандалният американски водещ.

Синът на Байдън, Хънтър, беше нает като член на борда на украинската енергийна компания Burisma от 2014 до 2019 г., поради което противниците на американския президент твърдяха, че Хънтър предлага достъп на баща си в замяна на услуги.

Въпреки това, през септември 2020 г. сенаторите стигнаха до заключението, че не е имало злоупотреба от страна на Джо Байдън, а самият Хънтър Байдън е "осребрил" името на баща си извън Америка.

В момента Русия има над 130 000 войници близо до границата с Украйна и въпреки че САЩ постоянно предупреждават, че Москва може да нареди атака по всяко време, руснаците отричат ​​подобни планове. Във вторник те дори информираха обществеността, че изтеглят определен брой войски, но не беше посочено точно колко.

Източник: В. "Труд"

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.