Все си мислех, че предните две краткотрайни народни събрания бяха стигнали дъното, но военният конфликт в Украйна ни показа, че българския парламентаризъм дъно няма

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vse-si-misleh-che-prednite-dve-kratkotrayni-narodni-sabraniya-byaha-stignali-danoto-no-voenniyat-konflikt-v-ukrayna-ni-pokaza-che-balgarskiya-parlamentarizam-dano-nyama/3216 SvobodnoSlovo.eu
Все си мислех, че предните две краткотрайни народни събрания бяха стигнали дъното, но военният конфликт в Украйна ни показа, че българския парламентаризъм дъно няма

Все си мислех, че предните две краткотрайни народни събрания бяха стигнали дъното, но военният конфликт в Украйна ни показа, че българския парламентаризъм дъно няма.

Падението на депутатите от сегашното 47-о Народно събрание стигна дотам те да се карат кой пръв бил предложил да изпратим оръжие в Украйна. Управляващи и опозиция са готови да копаят дори с език в калното и пълно с фекалии дъно, стига да се харесат на американския посланик и да си изпросят нова 8-секундна среща с Байдън.

Народните предатели отказаха БНТ да излъчи дебата по един толкова важен въпрос, вълнуващ всички български граждани, като изпращането на оръжие в Украйна. Защо? От кого и какво крият?

Почти няма български гражданин, който да не се тревожи, ще въвлекат ли политиците страна ни във военния конфликт или ще проявят разум.

Всеки от нас има право да знае дали тези за които сме гласували ще защитят очакванията ни.

Опитът на депутатите за медийно затъмнение се дължи на една малко по проста от Киро причина - огромния контраст и разминаване между българския народ и политическата ни класа.

❗️70% от българите са ПРОТИВ изпращането на оръжие в Украйна.

❗️93% от депутатите гласуват ЗА изпращането на оръжие.

Кой народ представляват т.нар. народни представители? Със сигурност не и българския. 🇧🇬

Станислав Недков-Стъки

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.