Всякакви промени към по-добро в България са невъзможни, докато Борисов не бъде изхвърлен от властта

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/vsyakakvi-promeni-kam-po-dobro-v-balgariya-sa-nevazmozhni-dokato-borisov-ne-bade-izhvarlen-ot-vlastta/12501 SvobodnoSlovo.eu
Всякакви промени към по-добро в България са невъзможни, докато Борисов не бъде изхвърлен от властта

Всякакви промени към по-добро в България са невъзможни, докато Борисов не бъде изхвърлен от властта.

Случи ли се това, като кумулативно бъде преустановено изтичането на публични общински, държавни и европейски средства към фирми, отчитащи се и свързани с Пеевски, ще се сгромоляса и "Свинската империя".

Разходите на "Свинската империя" са огромни, а там никой не прави нищо безплатно, освен ако не е държан с компромати.

След това, с няколко законодателни промени при едно ново парламентарно мнозинство готово за реформи, за 1 месец нормотворческа дейност Гешев може да бъде превърнат в регистратор на прокуратурата (нещо като служител на фронтофис в хотел).

И това да е само началото!

Но първото и най-важно нещо е Борисов (в т.ч. и ГЕРБ) да не бъде допускан повече до изпълнителната власт.

Както вече стана известно, санкциите на САЩ за "Турски поток" са разширени, включващи и фирмите по застраховане и сертификация. Тук е моментът премиерът да отговори - инсталирани и сертифицирани ли са турбините в компресорните станции по проекта в България? :)

И нещо много важно: Борисов и Пеевски се разглеждат от САЩ и ЕС като пакет. Вече.

А доколкото разбирам, освен от разследващите в САЩ, към Пеевски и деянията му е проявила интерес и Лаура Кьовеши. Така че интересното предстои, особено и като се разгневят руснаците след предстоящото замразяване на газовия им проект през България.

И нещо много важно - не трябва да чакаме само и единствено отвън. На предстоящите избори трябва сме много обединени като народ и да изхвърлим мафията от властта с изключително висока избирателна активност. Дано и нашите сънародници успеят да се върнат от чужбина в България за парламентарния вот, защото през посолствата отвън се манипулират резултатите в полза на статуквото много по-лесно.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.