ЗА БЪЛГАРИТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/za-balgarite/20356 SvobodnoSlovo.eu
ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Във връзка с предстоящите празници 19.02 и 03.03 искам да напомня на всички Родолюбци, Патриоти, Националисти и Шовинисти във Фейсбук и в реалността, да не забравят да си облекат новите дрехи, да извадят децата си от интернета за малко и да се почувстват ИСТИНСКИ И ГОРДИ НАСЛЕДНИЦИ НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И СИЕ!!

Да отидат пред паметниците на Великите ни предци и за пореден път да се преклонят пред тяхната саможертва в едно с всичките ни политици,които иначе всяка вечер псуват във фейса и на маса, да изслушат внимателно речите им, за това как трябва да помним ,да подражаваме и да не забравяме кои сме и от къде сме дошли, колко е важно да сме честни, морални, горди и борбени в името на България.

Много е важно преди да тръгнете към центъра да оставите децата си да си слушат тв."Планета", а пътувайки с колата да си пуснете най-готините ЦИГАНСКИ КЮЧЕЦИ в знак на уважение към думите на Апостола за равноправие и солидарност към Европейския съюз и неговите фамозни лидери,които вече 10 години ви помагат в ЕМИГРАЦИЯТА и заличаването на ИСТОРИЯТА НА НАРОДА ВИ!

А веднага след, като свърши церемонията се съберете с най-близките си познати и роднини и обсъдете от кой да вземете по 50лв за гласа си тази година и то два пъти, за да можете да си напълните хладилника за тяхна сметка и им се изсмейте на балъците, дето им взимате парите за някакво си гласуване!

Честити ви празници и до другата година по същото време, когато още 50.000 от вас,ще са емигрирали, а още 30.000 ЦИГАНЧЕТА,ще са се родили във "УЖ" ВАШАТА ДЪРЖАВА!!!!!

Иван Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.