За митозата /просто делене/ и образователните степени в България

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/za-mitozata-prosto-delene-i-obrazovatelnite-stepeni-v-balgariya/8885 SvobodnoSlovo.eu
За митозата /просто делене/ и образователните степени в България

За митозата /просто делене/ и образователните степени в България

В навечерието на изборите случайно научих /този не ми е влизал в полезрението/, че Младен Маринов, подвизавал се като министър на вътрешните работи, а иначе по-известен като и с по-прилягащ му “пост” шофьор на мутрата Мето Илиянски, станал докторант в ЮЗУ😭😭😭

Втрещих се. Та това същество трудно говори. Министерстването му беше недоразумение като самия него.

Че степените и титлите у нас са в процес на девалвация го знаех - примерите ги гледаме всеки ден по телевизията - среднопръстови подлоги, професорки и доцентки ката ден обслужват господаря си срещу някакви пари. Но наистина не допусках, че вече копаем под дъното.

А д-р Младен Маринов и тем подобните му са доказателство за това.

Имах идея за себе си, но сериозно ще помисля. Отвратително е наистина.

За са се спре това попълзновение от наглост и простотия трябва утре да гласуваме. Включително и за сериозна и дълбока реформа на висшето ни образование. За да не страдат качествените и стойностни хора, отдадени на науката.

Да бъде спряна тази напаст от политически оцветен войнстващ примитивизъм, драпащ за научни степени. Че иначе доктори като младенчо, мариянчето, лъчо мозъка, гешев и сие ще се размножават чрез митотично /просто/ делене.

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.