ЗА СТО ДНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО РЕЗУЛТИРА, А НАРОДЪТ КУРУЛИРА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/za-sto-dni-pravitelstvoto-rezultira-a-narodat-kurulira/4199 SvobodnoSlovo.eu
ЗА СТО ДНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО РЕЗУЛТИРА, А НАРОДЪТ КУРУЛИРА

Няма как да не се отбележи стотака на правителството на промяната/подмяната/посолството. Резултатите са видими като македонския космонавт на ИТН, социалната политика на БСП, патриотизмът на ДБ и интелектът на ПП. Българите се усещат все по-курулирани, но са оптимисти, че може и по-зле да стане положението след всяко ново изявление на Кирил Петков.

За сто дни правителството наистина "резултира" /предполагам, че по хардардски това е прилагателно за постигнат резултат, ама знам ли, харвардска му работа/, като специално семейство Лореал усвоява в предоставените постове около девет МИЛИАРДА лева. БСП си гушна горите и земеделието, ДБ яхна правосъдието и изобщо настана такъв живот....дано, дано, дано!

Постигнати резултати от умнокрасивото правителство:

1. Олиото стана 6 лева.

2. Токът се увеличи значително по цена.

3. Вместо кокаин, покрай бреговете ни плуват украински мини.

4. Успешно замени руските туристи с украински нацисти.

5. Наложи санкции на Русия и заяви смело, че Русия е бензиностанция с ракети.

6. Сто пъти /на ден/ ибрикчийства на Херо Мустафа.

7. Самолетна линия София-Скопие - да си я имаме.

8. 416 милиона за ваксини и тестове в бюджета, 0 лева за българите.

9. Евроджендърска интерпретация на картините на Майстора в областта на изкуството.

10. Нови американски войски и военна техника пристигнаха в България.

Напрово днешното правителство на промяна промени историята. Досега в нея толкова гафове на квадратен метър и на час, никой не е успявал. Фаворитът за глупост досега беше отвят от мощния харвардски климатик! Единствената лъжица катран в кацата канадски мед е, че от Харвардския университет вече обмислят да не приемат българи и да се разграничат от дипломата, която са дали. Ама ще го преживеем! Важното е промяна да има!

И понеже с умиление си спомням първият ден, когато Кирил Петков встъпи в длъжност, ще напомня думите на неговата депутатка /не помня как се казваше, защото след това не я чух да се изказва, ама винаги е ухилена до ушите, да каже поне рецептата/: "Ние го познаваме като Просто Киро!".

Закривай!

Елена Гунчева

* Публикацията изразява САМО МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ като гражданин и българка

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.