ЗАДЪРЖАХА „БЕЛИЯ ХАКЕР“! ИМАЛ ДВА ЛАПТОПА, ВЪХ, И „СЪПРИЧАСТНОСТ“. ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ЗАДЪРЖАХА КЛОШАР. А СЕГА СЛЕДЕТЕ – ДОКАЗВАНЕТО!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zadarzhaha-beliya-haker-imal-dva-laptopa-vah-i-saprichastnost-dobre-che-ne-zadarzhaha-kloshar-a-sega-sledete-dokazvaneto/19070 SvobodnoSlovo.eu
ЗАДЪРЖАХА „БЕЛИЯ ХАКЕР“! ИМАЛ ДВА ЛАПТОПА, ВЪХ, И „СЪПРИЧАСТНОСТ“. ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ЗАДЪРЖАХА КЛОШАР. А СЕГА СЛЕДЕТЕ – ДОКАЗВАНЕТО!

Явор Колев. Спецът по компютрджийството в МВР.

Сега ще ви кажа новина. Имаме задържан, вече 48 часа колегите РАБОТЯТ ПО НЕГО, ТОЙ Е БЯЛ ХАКЕР, иззети са два лаптопа и един стационарен компютър, в които се съдържат данни, сочещи  ЗА НЕГОВАТА СЪПРИЧАСТНОСТ  към хакерската атака… 48 часа работят ПО НЕГО и има данни за съпричастността му…, с голяма вероятност сме установили съпричастност… Този, който е писал писмата до телевизиите и се представя за руски гражданин, няма нищо общо…“

Въх! Установили „съпричастност“.

48 часа работят по него – сещате се как! – за да си признае.

А сега следете как ще докажат и с какви „безспорни доказателства“ хакането.

А на бас, че нищо няма да излезе от напъна да бъде задържан някой моментално, че да измият очите на ПРОБИТАТА ОТВСЯКЪДЕ ДЪРЖАВА – КОЧИНА.

Добре, че не хванаха клошар, дето не е виждал лаптоп.

Все пак е напредък.

И нито една дръжка на микрофон не пита – КОЙ И КОГА ЩЕ ЗАДЪРЖИ ОТГОВОРНИТЕ УПРАВЛЕНЦИ ЗАРАДИ РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР НА ПРОБИТАТА НИ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!

явор колев

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.