Защо медиите продължават да крещят Слава Украина!, когато е видно, че населението освен да ги псува и сменя канала, друго не възприема!?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zashto-mediite-prodalzhavat-da-kreshtyat-slava-ukraina-kogato-e-vidno-che-naselenieto-osven-da-gi-psuva-i-smenya-kanala-drugo-ne-vazpriema/4442 SvobodnoSlovo.eu
Защо медиите продължават да крещят Слава Украина!, когато е видно, че населението освен да ги псува и сменя канала, друго не възприема!?

Защо медиите продължават да крещят Слава Украина!, когато е видно, че населението освен да ги псува и сменя канала, друго не възприема!? Ами по същата причина, поради която денонощно две години говореха само за короната. Пари, много пари и спуснати опорки. И докато си говореха две години, хората умираха от липса на грижа, лекарства и лечение.

Все по-често виждам разни постове на психодесни, които заплашват, че ще блокират всеки, който не е на тяхното мнение. 🙂 Чудесно. И аз така правя. И така е редно. Това е непродуктивно за пропагандата освен ако вземат пари за това, но реално огромна част от тях вече нищо не получават... нищо. Защото са изчерпани. Те отдавна не са авторитети за масите. Нещо повече. Масово са презирани! Психодесните са ненадеждни. Дори Козяк ги смени с Киро и Асен, защото видя , че с откровени истерици ефектът е силно обратен. Друг е въпросът, че Киро и Асен не могат да заблуждават дълго никого. Ако някой се е надявал, че населението ще остане на информация от телевизиите, значи е завършен олигофрен.

Радев стана смешен, когато предложи след дъжд качулка да сме домакини на преговори. Ама, Радев, не си Ердоган! Който също е в НАТО де 🙂 Но има гръбнак. И се възползва от всичките ни стратегически грешки.

Видях днес нещо много жалко. БСП продължават да плюят Възраждане 🙂 Симов се е фиксирал върху Гунчева. Това просто не е сериозно. Което означава, че са наясно накъде е отишъл част от електората им. Но не търсят вината в себе си и коалирането си с Кирчо и Кокорчо и психодесните. Възраждане са им виновни. То смешно чак! Възраждане към момента нямат потенциал за разгръщане, защото им липсват кадри. А липсват поради редица причини. Кадровите драми в България тепърва ще са още по-големи. Защото умни и почтени не останаха. А именно такива населението търси. Ама не им е времето на такива. За жалост.

Росица Бакалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.