ЗАЩО РУСИЯ НЯМА ДА НАПАДНЕ?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zashto-rusiya-nyama-da-napadne/5185 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО РУСИЯ НЯМА ДА НАПАДНЕ?

И сега, какво стана с Украйна? Западните дипломати се изнесоха оттам. Призоваха и сънародниците си, сиреч - инвеститорите да направят същото.

Външните министерства на страните от ЕС и НАТО отправиха предупреждения да не се пътува до Киев и други градове по никакви причини. Спряха полетите на гражданските авиокомпании над украинското небе. САЩ обявиха, че войната започва в сряда. Германия заяви, че няма да продаде оръжие на украинците, защото имала чувство за вина заради ВСВ. Щели да им окажат медицинска помощ, тоест някой да реже крайници и да прибира мъртвите от окопите.

В същото време германците не изпитват никакво чувство за вина, докато подреждат СП2 пред очите на всички ни от Европейския съюз. В резултат на тези подробности Русия затвори жизненоважния за Украйна Керченски проток. И никой не реагира по никакъв начин освен с декларации. Западните партньори изобщо не се вслушаха във воплите на украинския президент да спрат да повдигат напрежението около страната.

На практика Украйна съвсем скоро ще е Провалена държава /Failed State/.Тя ще бъде съсипана още преди първия изстрел. Със съюзниците, които тя има, за какво му е на Путин да се охарчва?

Степан Поляков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.