Жестоки, студенокръвни, отмъстителни и зли организми са ГЕРБпитеците!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zhestoki-studenokravni-otmastitelni-i-zli-organizmi-sa-gerbpitecite/5270 SvobodnoSlovo.eu
Жестоки, студенокръвни, отмъстителни и зли организми са ГЕРБпитеците!

Жестоки, студенокръвни, отмъстителни и зли организми са ГЕРБпитеците! Не им стига, че Главатаря на шайката им се самоуби няколко десетки пъти, ами сега отново ще го подложат на изпитания, изтезания и мъки!

Национално събрание свиква ГЕРБ на 13 март, за да преизбере лидера си Бойко Борисов, съобщава “24 часа”. Причината е, че е изтекъл мандатът на Борисов и по устав трябва да се проведе отчетно-изборно събрание. То ще е с дневен ред от 7 точки, в които отчет ще дадат изпълнителната комисия и контролната комисия на партията. Ще се изберат и нови членове в тях.

Ще бъдат преизбрани и зам.-председателите Томислав Дончев и Даниел Митов. Националното събрание ще започне в 12 часа в Изложбена зала 3 на “Интер експо център”. Последното събрание на ГЕРБ бе преди по-малко от година. На него от поста на заместник-председатели бяха отстранени кметовете на София Йорданка Фандъкова и на Бургас Димитър Николов.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.