Животът на този парламент преждевременно се съкращава с 200

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zhivotat-na-tozi-parlament-prezhdevremenno-se-sakrashtava-s-200/5390 SvobodnoSlovo.eu
Животът на този парламент преждевременно се съкращава с 200

Защо ви изпратихме там - да ни баламосвате със съдебна реформа през конституционни промени, за които нямате 2/3 гласа "ЗА", за да я реализирате ли? Човешкият живот е много кратък, нямаме време за повече експерименти - 30 години стигат!

Българи, това е поредната подигравка с нас, с нашата енергия и желание за промяна, с настоящето и бъдещето ни, с България. Поредните самозванци се записаха с ухилени портрети на стените в държавните сгради, за да се срамувами не само от тях, но и от глупостта ни да им повярваме и да ги изстреляме във властта с надеждата за промяна.

Нагледахме се на батковци и братковци, на юпита, на боковци, на калинки, на ченгесари, на сарайци, на мутри и метреси... Но явно не ни е било достатъчно!

Държавата ни е превърната в бизнес-проект, а властта - в основен инструмент за осъществяване на лични амбиции и цели. Както искате, така го разбирайте.

Разграждането на мафиотския модел на управление не кореспондира с "махаме вашите, слагаме нашите". Последното се нарича не промяна, а #подмяна!

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.