Журналисти, властите се сменят, но достойнството и професионалната етика са непреходни понятия

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/zhurnalisti-vlastite-se-smenyat-no-dostoynstvoto-i-profesionalnata-etika-sa-neprehodni-ponyatiya/9796 SvobodnoSlovo.eu
Журналисти, властите се сменят, но достойнството и професионалната етика са непреходни понятия

След днешното интервю на г-н Бойко Рашков в бТВ и злостното настървение, с което беше обилно атакуван, се питам дали същото отношение ще получат несменяемите говорещи глави от герб, които продължават да бъдат канени из студията.

А най-любопитно ми е дали г-жа Гавазова и г-н Йочев ще съберат смелост и ще попитат защо и кой е дал неплатен отпуск до септември на шефовете на службите? Или поне да бяха точно толкова настоятелни и към предишния си гост Боян Магдалинчев, който не можа да се сети колко осъдителни присъди е произнесъл Специализирания съд.

Но, това не е толкова важно, колкото разговора на плажа между Бойко Рашков и Васил Божков ПРЕДИ 30 ГОДИНИ! Потресена и погнусена съм от това абсолютно непрофесионално поведение.

Журналисти, властите се сменят, но достойнството и професионалната етика са непреходни понятия. Там няма ново и старо, едно е!

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.