40 % ПРОМЯНА

https://svobodnoslovo.eu/politika/40-promyana/2752 SvobodnoSlovo.eu
40 % ПРОМЯНА

Усещате ли?!? Тръпките по гърба и инстинктивното изправяне на косата при вида на сметките! Е, те това е промяна! Нали искахте промяна - получихте си я. Е, може би не е това, което сте очаквали, но пък и никой не е обяснявал в какво се състои тази промяна. Има ли промяна - има! Засега само в сметките и цените. До пълна победа на дебилизма, глупостта и корупцията!

Може да бъдете спокойни. Цената на парното няма да е с 300 % отгоре, а само с 40 %. Не може да отречете промяната, нали? Само 40 % отгоре към сметката. А можеше и по-зле да е. Това, че не можете да си позволите промяната, е ваш проблем, а не на КПАВ /дуетът Кирил Петков-Асен Василев/. Какво не ви харесва - нали бяха млади, красиви и образовани? Топлете се на брошурките със светлите им ликове от предизборните кампании.

Спокойно, българи, промяната идва като влак на БДЖ - мръсна, бавна, тежка и с молитви да успееш да слезеш жив....

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.