А Бойко Борисов - кога?

https://svobodnoslovo.eu/politika/a-boyko-borisov-koga/26449 SvobodnoSlovo.eu
А Бойко Борисов - кога?

Ева Каили е арестувана за корупция. Изглежда, че ще бъде съдена и няма да я чакат светли дни, макар че белгийските затвори са човеколюбиви места, предназначени за превъзпитание.
А Бойко Борисов - кога? На неговия фон гръцката дама изглежда като дете, задигнало в малката си шепичка 2 дъвки от будката на автобусната спирка. Заради него сме 15 години назад. Който бе вярва, да иде да види как се работи в Румъния.

Все още му се позволява да съсипва цяла държава. Корупция безчет, разгащена до пачки, кюлчета и пищови на нощното шкафче. Българската прокуратура е окупирана. На нея няма как да се надяваме. Ударът може да дойде само отвън.

Та, дами и господа европейски партньори, Бойко Борисов - кога? Ако искате България адекватна, ако не желаете да бъдем като деца с изоставащо развитие в Европа, помогнете ни да вкараме Борисов в раирана пижама. И завържете Манфред Вебер за някой голям радиатор, докато траят акцията по задържането му и съдебният процес, с широко тиксо на устата.
Арестуваха Ева Каили. А невежият клептократ кога ще я последва?

Димитър Атанасов

narod.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.