А защо да не си представим, че Васил Божков - Черепа, не се е договорил с Главатаря на ГЕРБопитеците

https://svobodnoslovo.eu/politika/a-zashto-da-ne-si-predstavim-che-vasil-bozhkov-cherepa-ne-se-e-dogovoril-s-glavatarya-na-gerbopitecite/116347 SvobodnoSlovo.eu
А защо да не си представим, че Васил Божков - Черепа, не се е договорил с Главатаря на ГЕРБопитеците

А защо да не си представим, че Васил Божков - Черепа, не се е договорил с Главатаря на ГЕРБопитеците да осъществят проект за съвършеното изпиране на Главатаря със съучастието на Черепа?

Днес, докато Черепа виртуално атакуваше Главатаря онлайн в компанията на подбрани журналисти, нито един от тия журналисти не зададе въпрос на Черепа чувства ли се виновен и солидарно отговорен, че е дал 60 млн. пари на Горанов/Борисов, защото законът твърди, че който подкупва е толкова отговорен и виновен, колкото и тоя, който взима подкупа.

Или отново ни вкарват в някакъв тъп и обидно елементарен сценарий с основни роли на една тъпа и обиновена мутра, в съучастие с една образована, ерудирана и лъскава мутра, но пак мутра и нищо повече?

Любо Кольовски

5 Коментара

Иван Пеев

преди 7 месеца

Защо някой си мисли, че Бочето Борисов е фактор? Той си е креатура на Меди Доганов. Забравяте ли кой разпределя порциите в държавата? Подобрението на живота в страната ни е в обратно-пропорционална зависимост от влиянието на ДПС върху бизнеса. По-малко ДПС, по-висок жизнен стандарт. Бочко е като шампоана, замазва очите без да люти много. Но успешно затвори клепачите на ПП-ДБ и те вече са в агония.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Господин, Иван Пеев, винаги чета твоите коментари с интерес. Непрекъснато научавам и нови неща. Прави впечатление, че си категоричен - не допускаш алтернативи. Ама все се каня да те питам - ти от къде ги знаеш всички тия работи?

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Бг футбол е мъка, голяма мъка..

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Баси заглавието--- А защо да си представим, че Васил Божков - Черепа, се е договорил с Главатаря на ГЕРБопитеците?---- А въобще, защо трябва да си представяме нещо? Нали сте разбирачи и анализатори, кажете как стоят нещата....

Коментирай

минаващ

преди 7 месеца

според автора, излиза че Божков хем подкупва, хем му взимат бизнеса и го гонят

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.