АДЕКВАТНОСТ НА ДЪРЖАВНИК

https://svobodnoslovo.eu/politika/adekvatnost-na-darzhavnik/15132 SvobodnoSlovo.eu
АДЕКВАТНОСТ НА ДЪРЖАВНИК

Президентът Радев имаше единствената адекватна реакция в ситуацията със скандалния запис, на който се чува гласа на министър-председателя на България с език, по-подходящ за хамалин, отколкото за политик. И с неописуеми обиди към Председателя на Народното събрание на Република България, както и към европейски лидери.

Признавам, че аз също се забавлявах със скандала и много от нас си упражняваха остроумието върху Караянчева и Борисов. Толкова гербавите ни приучиха към скандалите, че вече дори нямаме нормални реакции на съпротива срещу тях.

Президентът Румен Радев като държавник видя нещата през призмата на държавните и национални интереси. И недопустимото накърняване на престижа и авторитета на България не само сред народа, но и сред чуждите държави. Защото, без съмнение, скандалът е толкова голям, че няма познати измерения в политиката на никоя европейска държава.

Затова е много важно в политиката да има хора, за които държавните интереси са най-важното и които да не допускат подобни скандали да се размият в общественото внимание на България. Защото ние сме свикнали с тях, но по света винаги ще си остане петното върху България и подигравките с нас. Защото Борисов управлява България. И всяко негово изказване и действие говорят от името на България.

СРАМ И ПОЗОР!

Подкрепям искането на Президента Радев за експертиза на записа. Не само заради чуждите държави и политици. А заради самите нас. Защото голямата част от народа не заслужава подобно отношение и да слуша подобни обиди и откровено казано - просташко и отвратително държание от страна на министър-председателя. Време е за отговори. Колкото и на Онуй да не му изнасят!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.