Ако имаше прокуратура, този нямаше да помирише повече политика

https://svobodnoslovo.eu/politika/ako-imashe-prokuratura-tozi-nyamashe-da-pomirishe-poveche-politika/117143 SvobodnoSlovo.eu
Ако имаше прокуратура, този нямаше да помирише повече политика

Известно е, че най-ревностните членове на Ислямска държава станаха бивши християни, сменили вярата и родината си. Прочуха се със злодеянията си, разрушиха Палмира, плячкосаха културни ценности...

Такъв талибан е това лице. Некомпетентен, арогантен, аморален, надъхан срещу първата си родина, готов да извърши всяко предателство. 

Едно голямо отдавна е факт - РСМ.

Не му стигат кражбите в първото му участие във властта. Непростим грях на Румен Радев.

Сега иска да разгради службите. В съучастие с Гнома, който вече е доказал талибанска "компетентност" в това отношение.

Ако имаше прокуратура, този нямаше да помирише повече политика.

Богомил Бонев

4 Коментара

Христина

10 months before

Бог ни го изпраща като наказание, може би заради поредицата ни от предателства и подлости към страната, която с кръвта на чедата си даде шанс на българите да имат държава. Това е плевел, то може да вирее само в запусната нива, каквато е държавата ни.

Коментирай

Иванова

10 months before

Румен Радев да каже КОЙ му посочи този дебил за министър в служебното правителство и защо го назначи с невярна декларация.

Коментирай

****

10 months before

Отрепка!

Коментирай

****

10 months before

Пред тъпотията всеки е безсилен !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.