Алгафари за Зеленски: От НАТО изпратиха един просяк, да проси оръжие напред-назад (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/algafari-za-zelenski-ot-nato-izpratiha-edin-prosyak-da-prosi-orazhie-napred-nazad-video/113193 SvobodnoSlovo.eu
Алгафари за Зеленски: От НАТО изпратиха един просяк, да проси оръжие напред-назад (ВИДЕО)

В предаването на "Евроком" ТВ - "Часът на избора", журналистът Мажд Алгафари коментира посещението на Зеленски у нас и позицията на президента Радев в него.

По негово мнение, "тази позиция беше най-правилната от страна на президента". Той определи визитата на украинския президент като "посещение на един просяк, когото НАТО са изпратили да проси оръжия напред - назад". 

По негови наблюдения, народът подкрепя Румен Радев в това отношение спрямо този "койно не спря да обикаля света да проси оръжие". Той добави, че България е една от държавите, които най-много снабдяват Украйна с оръжие и не сме спирали да го правим.

Позицията си за войната той изрази с думите: "Ако която и да е държава беше нападнала Украйна поради същите причини, аз съм ЗА.".

https://eurocom.bg/

1 Коментара

Браво

1 year before

г-н Алгафари! Точно и правдиво мнение!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.