Антон Хекимян: Васил Терзиев избяга от дебат с мен, не може без "патерици"

https://svobodnoslovo.eu/politika/anton-hekimyan-vasil-terziev-izbyaga-ot-debat-s-men-ne-mozhe-bez-paterici/119061 SvobodnoSlovo.eu
Антон Хекимян: Васил Терзиев избяга от дебат с мен, не може без "патерици"

Заставайки до тези хора аз получих много знания за много кратко време. Днес сутринта трябваше да имаме дебат с г-н Терзиев, само че той избяга от него. Ще ви кажа защо - видя, че трудно се отговаря на въпросите. Терзиев иска да се явява на дебат с патерици - искат дебати с екипи с двама, трима общински съветници. Аз мога с когото си избера да застана на дебат от всички тези хора, но най-важно е дали кандидатът се чувства достатъчно подготвен и вещ по софийските теми, за да застане лице в лице с опонента си.

Това каза Антон Хекимян на среща с избиратели в "Люлин" на площадчето край църквата.

Антон Хекимян говори в "Люлин"

По-рано през деня на среща във "Възраждане" той също говори за проваления дебат с Терзиев по бТВ.  „Много трудно той отговаряше на въпроси. Те искат дебат, в който той да има помощ, патерица. Аз не се страхувам от дебат, включително очи в очи. Основната разлика, без да се хваля, е, че аз съм човек, дошъл в София преди 20 години и съм се трудил. Родителите ми са ми помагали, колкото са могли, в първите години, а след това започнах работа. Патерици не съм имал. Това е разликата между нас и основните ни опоненти – никой не ни е подпирал по пътя, не сме започнали с летящ старт. Затова мога да застана пред вас и да ви гледам в очите", категоричен беше Антон Хекимян.

Симпатизанти се снимаха с Хекимян

Източник: 24chasa.bg

9 Коментара

Червената шапчица

преди 6 месеца

Аз ще гласувам за Ваня Григорова. Нека герп и ппдб да им се образуват нерви и да ги хване скомина.

Коментирай

Т. Геров

преди 6 месеца

Честито на всички софиянци, сега вече имат избор - Доносник, Циганка или Педераст! Който гласува е луд за връзване!

Коментирай

К. Денчев

преди 6 месеца

Ваня Григорова е циганка от гетото “Христо Ботев”!

Коментирай

И КУРнелия е много проста!

преди 6 месеца

Позор, до там ли се докарахме, една циганка да ни управлява, питат се кореняк софиянци по адрес на бесепарската кандидат-кметица Ваня Григорова. Напористата мургава дама с типичните за етноса синкави устни и венцѝ дава сериозна заявка за влизане в управлението.

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Защо трябва да подценяваме циганите?Между тях има много умни и стойностни хора,които стоят много по-високо от т.н."кореняк"софиянци-сбирщина от провинциалната утайка,присадена в София след отпадане на жителството.Истинските кореняк софиянци сме толерантни хора и не се вглеждаме в устните и венците,а в акъла.На Ваня акълът и е няколко порядъка над акълите на майцепродавеца и арменския "лакомник"-кариерист!

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Антония Кикимяу плаче,че майцепродавеца избягал от дебати!Да и' обадя-и майцепродавците са гнусливи и бягат от нечистплътни и некъпани персони!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.