Арман Бабикян: ГЕРБ не са десница, а чиста болшевишка хунта, раздаваща на приближени ортаци

https://svobodnoslovo.eu/politika/arman-babikyan-gerb-ne-sa-desnica-a-chista-bolshevishka-hunta-razdavashta-na-priblizheni-ortaci/15157 SvobodnoSlovo.eu
Арман Бабикян: ГЕРБ не са десница, а чиста болшевишка хунта, раздаваща на приближени ортаци

След 9 септември 1944 в страната на власт идват шумкарите.Безпросветни, диви и отмъстителни люде, които за три месеца унищожават интелигенцията на този народ.

Първата им работа е да заграбят имотите им и да се настанят в тях.Грабежа се смята за оправдан. Днес, нискочелите следовници на ГЕРБ, които замениха мислещите със сервилните, също посегнаха първо към имотите.- Цачева, Цветанов,Барселона, Вълчев, Арнаудова... сигурно няма да изброя всички.

Остатъците от разумни люде бяха изселени, а днес бягат зад граница. Тогава унищожиха свободното слово и днес също. Неграмотните комисарчета с РАБФАК съсипаха икономиката и я оставиха в дългове, днес раздават с шепи на свои и съсипват от проверки чужди.

Правосъдието се решаваше от партията и днес също!

Та време е да се спре говоренето, че ГЕРБ са десница.

Чиста болшевишка хунта, която раздава на приближени ортаци.

Арман Бабикян, Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.